Biserica ver. 2.0
     media: 0.00 din 0 voturi

03.04.10
20:37
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Am cugetat in http://www.ablog.ro/rauwoitorul/2010-03-26/nu-mai-pot-de-bine.html, cum ca, aceste mijloace virtuale de socializare seamana foarte mult cu niste biserici, ocultismul snob generat fiind unul demn de capelele din orase. Adica, vreau sa spun ca, marile mase astfel coordonate virtual dezvolta un potential numai bun pentru...

... Curch ver. 2 este stirea de pe CNN si alte canale. Adica, un site numit BISERICA, a fost deja actualizat si deja este suprasaturat de enoriasii cu mouse.
Facebook "s-a si gandit" ca, ar fi bine, daca socializatorii sai ar merge la biserica virtuala in grup precum oile docile. Cica asa, cei care nu apuca sa mearga spre poala popii, vor avea sansa de ultim moment, de a merge totusi la biserica. Traditionala, virtuala, n-are importanta. Importanta este actul si grabnica lui infaptuire. SI s-au gandit la church.net cum ca ar fi buna ideea pentru achizitionare sau implementare concept.
Nu stiu de unde pana unde a devenit si asta o chestiune de tip "it's a must". De ce credinta oamenilor nu mai poate exista cu adevarat decat daca se semneaza condica de prezenta la biserica, daca se bifeaza cu un X fie ce prezenta activa in jurul crucii prin sondajele bisericilor coordonate de Vatican?
Tot asa cum nu stiu cati din banii Vaticanului sunt in spatele acestor "inventii" de studenti eminenti cu cosuri urate pe fata.


La noi ca si la ei
     media: 0.00 din 0 voturi

03.04.10
20:18
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Iata imaginile:
Tontul din imagine nu prezinta un matinal de doi bani in care accentul se pune pe meteo sau clitorisul vag vizibil al unei țiitoare de platou. Nu, a prezentat stirile de mare audienta de dupa-amiaza la Antena 1. Nu-mi dau seama daca ce are pe el este cumva pijamaua sau tricoul de ștrand, dar asa a aparut domnia sa pe sticla la stiri despre morti pe sosele si pregatiri pentru Pasti...

Seara insa, a fost sublim, caci aceasta palida Vasilica Tastaman a știrilor (subliniez aici strict ținuta la un buletin de știri și nicidecum nu iau in deradere memoria celebrei artiste) se prezinta la stirile de cea mai mare audienta, ca si cum ar fi facut o pauza la bairamul de inviere sau intai s-a imbracat pentru sindrofie, a venit sa mestece si stirile televiziunii nationale Antena 1 (ei sustin ca sunt nationali), in halul in care o vedeti, apoi a plecat intr-unul din cluburile unde se sta in genunchi in fata baietilor cu masina rosie si emblema cu calut.

In replica la aceeasi ora era News Report pe CNN. Nu cred ca merita sa incercam comparatie iar daca dam drumul si la sonor, atunci s-a dus dracului spelunca TV a securistului Voiculescu.

Da uite-o si pe floricica invierii de la Pro TV. Dar ce tinuta, ce rosu de tauras prezentam in HD... Iar fluturasul "dân pept" face toate paralele. O danteluta daca-i mai punea si gata basmul cu fata mosului. Un rosu din asta numai la nuntile tiganilor mi-a mai fost dat sa vad, iar luciul te face sa te intrebi, dar daca s-ar duce la o nunta, ce mama naibii ar mai imbraca? Sau poate ca pleca dupa emisie la o nunta...

Prin imitatie doamna de la CNN si-a tras si ea un sacou rosu dar la garderoba americanilor nu se gasesc kitchuri si lucruri de prost gust asa, tam-nesam. Asa ca doamna in cauza a trebuit sa se consoleze cu o tinuta si prestanta 100% om de stiri, nereusind sa "tipe" "tipator" pe ecrane. Rusine domnule Ted Turner! Sa nu-ti permiti matale o brosa in forma de Godzilla?

Ah, CNN, ce indecent si anost este profesionalismul tau...


Fals si uz de fals in Divizia Nationala
     media: 0.00 din 0 voturi

03.04.10
19:56
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Ma tot holbez la rubricile sportive de la posturile noastre si am senzatia ca nu-mi convine ceva, atunci cand le tot fac reclama nespalatilor alora numiti Borcea, Copos sau Becali si care o mai fi. Stiu ce nu-mi convine. Expresia "am bagat bani la, Rapid, Steaua, Dinamo, Craiova..."
Este o grosolana minciuna, pentru ca ei au bagat bani nu ca investitori, ci ca niste spagari de talcioc care cumpara de 100 de lei marfa pe care o vor vinde mai apoi la specula cu 500 cu putina bafta...
De ce se deduce usor acest lucru? Simplu! Pentru ca investitia nu exista si nu a existat.
ABSOLUT NICI UN PATRON DIN FOTBALUL DIVIZIEI NATIONALE N-A BAGAT BANI IN VALOARE !!!
Nu au adus un Zidane, un Beckham, un Ronaldo sau macar un nume capabil sa traga orice echipa dupa el macar pana in niste sferturi de Cupa Romaniei. Si sa nu credeti cumva ca nu puteau aduce.
Nu!
Au adus numai prospaturi luate cu una suta lei care, in caz ca au confirmat au fost vanduti pe noua piata a sclavilor, de pe Terra, cea a sportivilor profesionisti.
Este evident de ce cluburile noastre, nu au nici un fel de performanta, pentru ca nici un Lacatus, Stoica, Piturca, Hagi, Raducioiu sau Belodedici n-a fost adus in ultimii 15 ani in campionatul nostru.
De fapt nici nu stiu ce mi-a venit sa ma gandesc la infectia asta, ridicata la rang de sport de Catalin Tolontan , Ovidiu Ioanitoaia si alti discipoli de-ai lui Adrian Sarbu, care au vazut mai mult interes pentru mizeria din chilotii pseudo-fotbalistilor romani de ultim deceniu decat in noroiul de pe gazon ramas pe ghetele cu crampoane.


Termeni si Conditii de Utilizare