O scapare de presa
     media: 0.00 din 0 voturi

15.04.10
21:32
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Una din stirile extrem de interesante ale ultimelor 24h este, in opinia mea, cea cu privire la profilul tanarului roman in cautare de slujba, perspectiva in viata si in cariera.
Acesta are intre 19-25 de ani, locuieste cu parintii (desigur pentru ca o casa este scumpa), cauta o slujba DAR PREFERA SA N-O GASEASCA SI SA FIE INTRETINUT DE PARINTI PE MAI DEPARTE. Slujba cautata prevede mai degraba un sef bun si mai poi un salariu bunicel.
Ocupandu-ne si cu resurse umane recunosc faptul ca m-a surprins studiul de la Ministerul Muncii prin REALITATEA rezultatelor. Poate ati apucat sa parcurgeti pe acest blog http://rauwoitorul.ablog.ro/2008-04-08/specialistul-it-care-n-a-nimerit-gara.html si poate ca nu ati crezut ca ce am descris acolo este real desi insistam asupra acestui aspect, al autenticitatii 100%.
Ultimele 35 de dosare analizate de noi din ianuarie pana azi corespund uimitor studiului de la minister. Toti ar dori sa munceasca fara a fi stresati de actul muncii, al regulamentelor si toti doresc remunerare in acord cu "ciaturile" si "forumurile" cu care este intesat www-ul.
Pai, adica si mai cum? Asta este tanarul roman pentru care Esca plange hidos in prime time ca nu are la indemana decat solutia strainatatii? Cel pentru care scarba aia de Gadea la Antena 3 gaseste motive de emigrare? Cel despre care Mircea Badea, prostindu-l in maniera de profesionist, il intreaba retoric de ce nu emigreaza in timp ce domnia sa castiga multe zeci de mii de euro lunar "momindu-i" sa-i parcurga blogul, cel mai tare si mai competent de pe planeta?
Adica, tanarul roman nu este numai puturos si laș traind pe spinarea parintilor, dar mai este si prost ascultand niste clantai TV despre cum ar fi bun viitorul lor in calitate de sclavi minunati si bine pregatiti care sa substituie pramatiile lor de mult retrase din lupta cu viata?


In sfarsit
     media: 0.00 din 0 voturi

15.04.10
18:40
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Exista o rabufnire fireasca si normala a romanilor.


Cand am sustinut pe acest blog dupa evenimentele din italia ca noi romanii ar trebui sa ripostam ne mai cumparand produsele macaronarilor, nimeni nu a imbratisat aceasta idee, iar vanzarile de 2 bani ale lui Fiat s-au triplat pe langa faptul ca tarfele cu care se lasa imbroboditi minunatii nostri fotbalisti de divizie, au plecat rapid "să fete la Milano" ca la maternitatea Bucur "nu sunt conditii".

As mai aminti ca emisiunea de mare audienta nationala " In gura presei " este cea in interiorul careia Mircea Badea sustine ca numita "top Gear" este cea mai tare din lume...
Televiziunea domniei sale i-a fost pusa in poala patronului sau, de catre Ion Iliescu cel sub care starea acestei tari s-a degradat mai mult decat in vremea domniilor fanariote.

Imi manifest deschis simpatia si sprijinul fata de acest gen de actiune de hacker.


Termeni si Conditii de Utilizare