O scapare de presa
     media: 0.00 din 0 voturi

15.04.10
21:32
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Una din stirile extrem de interesante ale ultimelor 24h este, in opinia mea, cea cu privire la profilul tanarului roman in cautare de slujba, perspectiva in viata si in cariera.
Acesta are intre 19-25 de ani, locuieste cu parintii (desigur pentru ca o casa este scumpa), cauta o slujba DAR PREFERA SA N-O GASEASCA SI SA FIE INTRETINUT DE PARINTI PE MAI DEPARTE. Slujba cautata prevede mai degraba un sef bun si mai poi un salariu bunicel.
Ocupandu-ne si cu resurse umane recunosc faptul ca m-a surprins studiul de la Ministerul Muncii prin REALITATEA rezultatelor. Poate ati apucat sa parcurgeti pe acest blog http://rauwoitorul.ablog.ro/2008-04-08/specialistul-it-care-n-a-nimerit-gara.html si poate ca nu ati crezut ca ce am descris acolo este real desi insistam asupra acestui aspect, al autenticitatii 100%.
Ultimele 35 de dosare analizate de noi din ianuarie pana azi corespund uimitor studiului de la minister. Toti ar dori sa munceasca fara a fi stresati de actul muncii, al regulamentelor si toti doresc remunerare in acord cu "ciaturile" si "forumurile" cu care este intesat www-ul.
Pai, adica si mai cum? Asta este tanarul roman pentru care Esca plange hidos in prime time ca nu are la indemana decat solutia strainatatii? Cel pentru care scarba aia de Gadea la Antena 3 gaseste motive de emigrare? Cel despre care Mircea Badea, prostindu-l in maniera de profesionist, il intreaba retoric de ce nu emigreaza in timp ce domnia sa castiga multe zeci de mii de euro lunar "momindu-i" sa-i parcurga blogul, cel mai tare si mai competent de pe planeta?
Adica, tanarul roman nu este numai puturos si laș traind pe spinarea parintilor, dar mai este si prost ascultand niste clantai TV despre cum ar fi bun viitorul lor in calitate de sclavi minunati si bine pregatiti care sa substituie pramatiile lor de mult retrase din lupta cu viata?Comentarii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare