NE-AM MUTAT INCEPAND DE AZI
     media: 0.00 din 0 voturi

16.04.10
17:46

Prieteni de oriunde, Rauwoitorul se muta incepand de azi. Multumiri ABLOG.RO pentru gazduirea eficienta.


Pa! Pa!O scapare de presa
     media: 0.00 din 0 voturi

15.04.10
21:32
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Una din stirile extrem de interesante ale ultimelor 24h este, in opinia mea, cea cu privire la profilul tanarului roman in cautare de slujba, perspectiva in viata si in cariera.
Acesta are intre 19-25 de ani, locuieste cu parintii (desigur pentru ca o casa este scumpa), cauta o slujba DAR PREFERA SA N-O GASEASCA SI SA FIE INTRETINUT DE PARINTI PE MAI DEPARTE. Slujba cautata prevede mai degraba un sef bun si mai poi un salariu bunicel.
Ocupandu-ne si cu resurse umane recunosc faptul ca m-a surprins studiul de la Ministerul Muncii prin REALITATEA rezultatelor. Poate ati apucat sa parcurgeti pe acest blog http://rauwoitorul.ablog.ro/2008-04-08/specialistul-it-care-n-a-nimerit-gara.html si poate ca nu ati crezut ca ce am descris acolo este real desi insistam asupra acestui aspect, al autenticitatii 100%.
Ultimele 35 de dosare analizate de noi din ianuarie pana azi corespund uimitor studiului de la minister. Toti ar dori sa munceasca fara a fi stresati de actul muncii, al regulamentelor si toti doresc remunerare in acord cu "ciaturile" si "forumurile" cu care este intesat www-ul.
Pai, adica si mai cum? Asta este tanarul roman pentru care Esca plange hidos in prime time ca nu are la indemana decat solutia strainatatii? Cel pentru care scarba aia de Gadea la Antena 3 gaseste motive de emigrare? Cel despre care Mircea Badea, prostindu-l in maniera de profesionist, il intreaba retoric de ce nu emigreaza in timp ce domnia sa castiga multe zeci de mii de euro lunar "momindu-i" sa-i parcurga blogul, cel mai tare si mai competent de pe planeta?
Adica, tanarul roman nu este numai puturos si laș traind pe spinarea parintilor, dar mai este si prost ascultand niste clantai TV despre cum ar fi bun viitorul lor in calitate de sclavi minunati si bine pregatiti care sa substituie pramatiile lor de mult retrase din lupta cu viata?


In sfarsit
     media: 0.00 din 0 voturi

15.04.10
18:40
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Exista o rabufnire fireasca si normala a romanilor.


Cand am sustinut pe acest blog dupa evenimentele din italia ca noi romanii ar trebui sa ripostam ne mai cumparand produsele macaronarilor, nimeni nu a imbratisat aceasta idee, iar vanzarile de 2 bani ale lui Fiat s-au triplat pe langa faptul ca tarfele cu care se lasa imbroboditi minunatii nostri fotbalisti de divizie, au plecat rapid "să fete la Milano" ca la maternitatea Bucur "nu sunt conditii".

As mai aminti ca emisiunea de mare audienta nationala " In gura presei " este cea in interiorul careia Mircea Badea sustine ca numita "top Gear" este cea mai tare din lume...
Televiziunea domniei sale i-a fost pusa in poala patronului sau, de catre Ion Iliescu cel sub care starea acestei tari s-a degradat mai mult decat in vremea domniilor fanariote.

Imi manifest deschis simpatia si sprijinul fata de acest gen de actiune de hacker.


O recidiva care da de gandit
     media: 0.00 din 0 voturi

13.04.10
19:19
Prieteni de oriunde, Rauwoitorul se muta incepand de azi. Multumiri ABLOG.RO pentru gazduirea eficienta.
Pa! Pa!


Trecerea peste pietoni pare sa fie o gluma transpusa in realitate in Romania. Daca este sa ma iau dupa idiotii din media, numai soferii ar fi vinovati de crimele de pe zebra. Daca este sa ma iau dupa jumatatea de gura a politiei rutiere, inclin sa cred ca exista o favorizanta a tragediilor rutiere pe acest marcaj.
si de aceea mi-am adus aminte de inscrisul mai vechi, pentru ca

Accidentul de la Iasi are asadar un frate geaman. Culmea este ca, desi media este cea care a facut la distanta in timp tam tam pentru aceste oribile incidente, astazi nimeni nu a sesizat acest fapt. Tot, culmea, coincidenta face ca tragedia trasa la indigo sa se petreaca tot la Iasi, singura diferenta fiind culoarea semaforului pentru pieton. As spune ca, prin siragul de elemente identice ale celor doua tragedii, acest fapt nici nu mai conteaza.
Pentru ca, in ambele discutam de pietoni aparuti in ultima clipa din dreapta unui vehicol mare, pietoni care forteaza trecerea prin fata unui mastodont aflat in miscare, al carui conducator pare ca nu poate sa vada ca in fata cabinei se afla un corp uman in miscare. In ambele cazuri multimea de pietoni aflata in miscare se afla in stanga cabinei dupa traversare, element care poate favoriza distragerea atentiei vizuale mai mult catre acea extrema. In ambele soferii de vehicol masiv stau si plang avand viata aproape la fel de distrusa ca a victimei lor.

Poate ca este timpul ca politia rutiera sa mai uite nitel de detectorul de radar si sa-si puna niste intrebari, este adevarat, ceva mai grele, mai dificile, pentru creierele din aceasta institutie.
De exemplu ce cauta autovehicule de astfel de dimensiuni pe strazi subdimensionate. Necesitatea utilizarii lor o inteleg, dar atunci n-ar fi oare nevoie de insotitor de coloana. De un al doilea insotitor de bord poate. De obligativitatea echiparii cabinei cu senzori de detectie la inaltimea de 1 m. De un orar de circulatie pe segmente de zi cand valorile de trafic sunt mai scazute si eventuale aprobari si reglementari de traseu. Eu inteleg ca vilele noilor domnitori trebuie sa creasca rapid, dar...

Si, nu in ultimul rand, poate ca tot politia rutiera ar trebui sa analizeze de ce numai in Romania exista treceri de pieton in curba, treceri de pietoni fara pic de lumina noaptea, pietoni care sar literalmente in fata masinii obligandu-te sa iei in vizor trotuarul la extremitatea dinspre cladiri desi acesta nu este tocmai o parte din calea de rulare, de ce se efectueaza parcari pe trecerea de pietoni sau la numai 1m de acestea de catre dube si camioane care obtureaza criminal vizibilitatea unui copil sau chiar al unui om matur si implicit al celor din trafic si care nu sunt defel combatute zilnic prin amenzi si ridicari de auto desi stationarea la mai putin de 50m de astfel de marcaje este interzisa prin insusi codul rutier, sau de ce au fost inventate siruri de masini create de semaforizari imbecile, atat de lungi ca ajung sa mascheaze desele treceri de pietoni aflate la mai putin de 150m in spatele semaforului, masinile stationate in coloana mascand eventualii trecatori care nu se asigura si patrund prea repede pe marcajul trecerii.

Avem doua victime colaterale ale unui trafic favorizant al crimei. Sa nu se creada aici ca iau apararea camionagiilor. Mi-am exprimat pe blog revolta fata de comportamentul lor, viata mea fiind de 2 ori pusa in pericol de manevre imbecile care nu aveau nici cea mai mica legatura cu un permis de profesionist sau cu trecerea examenului psihologic. Poate ca tot politia rutiera ar trebui sa afle cum de camionagii manelisti obtin permis la 20 de ani pentru a conduce masini cu mult prea mari pentru palaria lor discernamantul acestora aratand ca servodirectia de mare eficienta a anihilat total sentimentul de responsabilitate fata de ce se afla in extremitatile mastodontului.
Accidentul identic de la Iasi dezvaluie insa potentialul implicit de crima al configurarii traficului de la noi.


Cel mai sigur - SIGUR NU ULTIMUL DIN SERIE
     media: 0.00 din 0 voturi

13.04.10
19:14
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Stiti la ce fac aluzie. Tragedia din Rusia, analizata numai in context al aviatiti civile, imi da
multa apa la moara pentru sentimentele mele adverse fata de acest mijloc de transport si
gradul sau de ridicol cand vine vorba de moarte si provocarea acesteia.
Exista deja o suita de factori tehnici si profesionali ai tragediei ce nu mai pot fi dati la
spate, cauzatori ai acestui accident. Ori, daca au fost posibili la nivel de aeronava statala,
de transport al primului om din stat, de masuri de asa-zisa siguranta sporite, atunci
inseamna ca elementul de "cel mai sigur" este volatilizat de un mare coeficient de
neprevazut,de hazard.
Asa ca, lasati-o mai moale cu "cel mai sigur mijloc de transport" sau adugati-i macar
"in a garanta ca o sa mori".


Intr-o singura dimineata - 2
     media: 0.00 din 0 voturi

12.04.10
13:39
Online banking service 24h.
Vedeti mai jos la cat am facut postarea dintai.
Acum la 13:40 situatia s-a imbunatatit radical pentru ca pe ecranul platit anticipat scria asa: LA ACEAST MOMENT NUMARUL MAXIM DE UTILIZATORI A FOST ATINS. VA RUGAM INCERCATI MAI TARZIU.
Cred ca n-a mai vazut planeta o astfel de situatie nici macar cand conectarea se facea pe modem folosind liniile Romtelecom...
Alegeti BCR!Intr-o singura dimineata
     media: 0.00 din 0 voturi

12.04.10
10:07
Prieteni de oriunde, Rauwoitorul se muta incepand de azi. Multumiri ABLOG.RO pentru gazduirea eficienta.
Pa! Pa!

Minunatele servicii ale BCR Erste Romania confirma. Valul de satisfactie care te cuprinde platind taxe si comisioane la ei, este unul de amploarea lu' "ţunami" .
Mai intai am vrut sa aplicam tehnica utramoderna tip "onlain" 24h si am descoperit ca ziua calendaristica in viziunea BCR are mai mult de 24h noi nimerind in intervalul suplimentar, probabil.

Apoi am incercat metoda clasica, subsemnatul facand mereu precum zicea Arghezi "invat mereu fara invatare de minte".

Spun asta pentru ca nu este nici prima, http://www.ablog.ro/rauwoitorul/2010-03-01/constanta-calitatii-la-bcr.html, nici ultima oara.


Una pe luna de la nevasta - Bilanț oarecum șugubăț
     media: 0.00 din 0 voturi

12.04.10
00:19
Prieteni de oriunde, Rauwoitorul se muta incepand de azi. Multumiri ABLOG.RO pentru gazduirea eficienta.


Pa! Pa!

Ma bucur ca nevasta din dotare sponsorizeaza acest titlu si apreciez mica serie creata cu ajutorul ei.

Dana, draguta de nevasta-mea, a rationat in timpul lui Matrix Reloaded.
"Astia au facut pentru un singur film in 2 ani 3km de autostrada iar Guvernul Romaniei tot 3 km de autostrada in 3 ani dar nici un film?"
Am incheiat citatul.


Un kitch pur sange
     media: 0.00 din 0 voturi

11.04.10
23:56
Prieteni de oriunde, Rauwoitorul se muta incepand de azi. Multumiri ABLOG.RO pentru gazduirea eficienta.
Pa! Pa!


Jucandu-ma cu tehnica de RSS feed a media de pe Internetul autohton, am ajuns pentru prima
oara in viata, sa citesc ziarul Click - editia virtuala, mai exact articolul

Domle' n-am fost pus fata in fata cu un kitch atat de reusit pana acum in viata si ma refer strict la
eveniment, asa cum l-au descris cei de la Click. Numai simplul fapt ca un nespalat ca Borcea
poate fi abordat pentru orice titlu de inrudire si ma face sa mi se strepezeasca dintii...

M-a impresionat foarte tare insa, cireasa de deasupra, cea cu botoseii micutei botezate. Nu, nu
faptul ca au epatat cu cristale de mirat papuasii. Mai exact faptul ca taticul a lipit eticheta de
producator pe talpa, asa cum se procedeaza in comert, sa se stie "mai boilor, mai pleava, care
n-ai ajuns mare si tare in parcare"!

mai bine "uita" eticheta cu pretul...


La noi ca si la ei - 2
     media: 0.00 din 0 voturi

06.04.10
22:55
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Oameni buni, ori m-am prostit iremediabil ori ceva nu este in regula.
Priviti la printesa din urmatoarele doua poze, va rog:

Inutil sa va spun ca numai morti, drame ale saraciei si alte asemenea a relatat domnia sa.

Cel mai mult m-au atras gaurelele ca de la ciorapii lucratoarelor la bordel de pe vesta, puloverul, jantilica sau ce mama dracului o fi aia de pe el. Cat despre dungile roș' sunt sigur ca si Papa de la Roma il invidiaza si cauta dizainărul autor.
In vreme ce la noi se prezenta pe ecran domnisorica pe care o puteti admira, la ei, la ciudatii si nepregatitii de la CNN se putea vedea asta:

Ce diletanti, ce neadaptati la criza economica profunda care a infulecat planeta. Nu tu o margica, o brosa mare cat potcoava calului, o dunga verde, ceva acolo sa ne placa si noua...


Saracii români
     media: 0.00 din 0 voturi

06.04.10
22:12
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Peste 3000 de romani au platit 85 lei de la inceputul lui 2010, pentru a avea ca numar de inmatriculare la masina B 666 XXX in loc de B 66 XXX.
Nu stiu cum se impaca aceasta statistica oficiala cu vesnica pomenire a traiului greu la romani. Nu inteleg.
La fel ca si cealalta statistica precum ca, in Bucuresti au fost inmatriculate de la inceputul anului 13.000 de noi autoturisme, in conditiile in care firmele de leasing dau faliment, firmele de auto dau faliment, firmele de bla, bla, bla dau faliment, particularii n-au bani, firmele n-au bani, etc.
Folosind probabilitatea ca optiune stiintifica pot deduce ca cei 13.000 de noi posesori sunt in cel putin 10.000 de cazuri familisti iar cel putin 3000 sunt familisti cu copii. Ceea ce matematic si statistic inseamna ca 3000 de solitari, 14.000 din cupluri si 9000 din familii cu un copil totalizeaza 26.000 de bucuresteni din statistica ce si-au luat masina noua in 2010 numai in primele trei luni ale anului. Totalul il fac astfel pentru ca, toate cheltuielile de intretinere auto se suporta de la un buget al unei familii (http://rauwoitorul.ablog.ro/2008-07-22/lindicul-cfr-si-cozile-spermatozoizilor-taxabili.html).
La o populatie de 2,7 milioane nu pare prea mult dar sa nu uitam ca ni s-a comunicat oficial ca peste 1,5 milioane de bucuresteni si-au inscris masina noua in circulatie intre 2008 si 2009.
Deci, in ce fel traiesc prost romanii din cauza crizei?
Am mai spus-o si o repet, nu ma deranjeaza ca romanii au bani la greu ci faptul ca se tanguie non-stop ca nu au.


Cu luna-n cap si soarele in ceafa
     media: 0.00 din 0 voturi

04.04.10
04:13
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!
mic spionaj la un jurnal de bord - total neinteresant pentru majoritatea

Alarma telefonului, bestia docila, mi-a ascultat ruga de cu seara si a sunat prompt la 3:50. Eu insa, avand reflexul nenorocit al datoriei fata de client, ma trezisem deja de vreo zece minute. Timp in care m-am uitat la Ana cum doarme, lipsa de griji de pe chipul ei facandu-ma sa concep o serie completa de juraminte solemne, pe care nu voi sa vi le spui aici.
Duş, hanțe, verificari de rutina ale inventarului la purtator, cheile de kiuță si pe-aici ti-e drumul.
Firma noastra de curierat face niste chestii pe care altii cu galoane si mult ștaif nu le gandesc macar. De exemplu noi asiguram livrari garantate de primă ora. Îl arde pe client sa aiba nu stiu ce document in vama la dana 3 - Port Constanta la 6:00 dimineata, noi asiguram asta. Contra cost bunicel, dar cand nimeni nu duce pe 300 km nimic de cu seara pana in zori de zi, si mai ales esti disperat ca TIR-ul cu marfa nu trece de vama fara nu stiu care foaie de hartie, descoperi ca iti convine.
În cazul meu plicul trebuia sa fie la Ford in Craiova pana in 8:30 iar mandea, care este un retardat al parolismului si-a pus in gand sa faca livrarea pana in 8:00 pentru impresie.
La 4:20 am iesit pe usa, la 4:30 m-a oprit politia rutiera pentru control la Unirii, ceea ce mi s-a parut de bun augur caci nu mai verificasem de mult actele. Toate erau ok inclusiv termenul la rovigneta. La 4:50 am adapat Kiuța cu niste CO95 de la Agip Militari si de aici mi-am dat drumul pe autostrada. A1 ca sa fie clar.
Până la Pitești am rulat cu 130 cat imi da voie statul. Pe asfaltul alb al autostrazii soferii care apucasera drumul spre Pitesti pareau destul de cuminti eu depasind coloane intregi cu viteza de mai sus.
Am atins un Pitesti inca somnoros pe la 5:40, la giratoriu am facut macaz stanga spre Slatina si de aici experienta a inceput sa fie interesanta. Pentru ca la calmul parcursului de pana atunci s-a mai adaugat ceva ce nu gasesti in balconul de la bloc sau la gratarul din pseudo-padurile din Bucuresti.
Spun asta pentru ca in fata mea, a aparut spanzurata o luna ecologica de 1 miliard de wati, care ma indemna parca sa sting farurile si sa conduc in maniera Safari spre Slatina. Asa de tare si de frumos lumina drumul. Si pentru ca norocul sa ma gaseasca nepregatit complet, in spate cerul a inceput sa se inroseasca de la un rasarit pe cinste. Am tras pe dreapta undeva pe serpentinele spre Slatina ca sa vad chestiunea in sistem "REAL TRUE HD". N-am facut poze pentru ca nu cred ca ar fi iesit mare lucru si oricum eram mult prea concentrat sa consum cu nesat privelistea care mi-a inspirat titlul. Dar mergand dinspre est spre vest (nu este nimic politic in afirmatia mea) cerul senin m-a recompensat din plin pentru efortul de serviciu.
Acolo unde am facut popas mi-am permis sa traiesc cu senzatia ca, muritor fiind am luna intr-o mana si soarele in cealalta.
Pe mai departe drumul a fost cursiv si lipsit de peripetii, desi inca nu-i inteleg pe criminalii astia care ies cu caruta pe DN-eu in miez de noapte fara lumini.
Dupa Slatina pe care am ocolit-o pe linia lor de centura am dat de Bals cu parcursul sau de sarpe lung si lenes. La iesirea din aceasta localitate am facut un lucru nu tocmai serios, dar nu m-am putut abtine. De obicei folosesc toaletele de la benzinarii dar acum am cautat pretext nesimtit de a gasi primul palc de padurice. Poate o sa ma scuzati, caci si eu am facut-o fara prea mari remuscari.
Deschid usa si aerul rece de afara face schimb multumit cu cel cald din masina. Ma trag mai la umbra desi la ora 6:40 la Bals nu prea ai nevoie de asa ceva, si ascult. A fost, ca sa zic asa, cam racorica dar frumos ca fundal sonor. Vantul prin crengile inmugurite care tine piept urletelor consistente ale cocosilor locali si latraturilor isterice ale dulailor vecini cu cei mai inainte pomeniti. Nu stiu daca cei din Bals o duc bine sau rau la acesta ora, orasul lor aratand ca un batranel educat bine la viata lui, intelept si curat pe deasupra, insa zgomotul diminetii de acolo face toate paralele. Nu tu sirene de salvari sau politie, nu tu motociclisti imbecili ambaland motoare, nu tu claxoane inutile.
As mai fi stat, dar aveam un lucru de finalizat asa ca pana la 7:10 am ajuns in Craiova.
Un aer interesant mi-a oferit si orasul cu cele mai sumbre stiri la TV dupa Iasi. Acel aer al unui singur suflet care are un orar foarte precis al zilei. Am livrat la Ford la 7:30 dupa ce bineinteles m-am ratacit cu ajutorul GPS-ului, dar oricum am livrat mai devreme decat ora solicitata de client. Ce sa fac? Asa-s eu. Adica voi muri de mana mea sau pe mana mea, cum o fi mai corect. A fost impresionant sa vad tramvaiele si autobuzele descarcand mase mari de angajati ai Ford Craiova semn ca acolo lucrurile merg normal. N-am mai vazut o astfel de imagine de platforma industriala cu viata in ea, cam de prin 1992 cand s-a intamplat sa ma aflu in zona industriala la Iasi pe la 6:30 vara. La fel de impresionat am fost sa vad vagoanele Tatra intr-o perfecta stare de functionare intrebandu-ma pentru a nu stiu cata oara de ce le-au ucis pe cele din Iasi.
Altfel, nimic iesit din comun si nici n-as fi avut chef de alte suplimente de calatorie. Am apucat drumul de intoarcere, care s-a dovedit usor anost si trist fata de venire, pentru ca verdele nefiind inca la moda in natura acestei primaveri racoroase, singura diferenta fata de cenusiul noptii o faceau nenumaratele cadavre de caini de pe marginea drumului. Atat de multe incat stau si ma intreb daca n-ar fi bine sa aduca niste hiene si sa le aclimatizeze aici pentru o curatenie eficienta. Imi plac mult cainii dar imaginea acstor lesuri la marginea drumurilor din Romania este una extrem de scarboasa.
Un radar de moda veche la panda inainte de Pitesti, la Albota, si apoi monotonia autostrazii.
Am iesit la 5:00 din Bucuresti si cu un regim de viteza 100% legal de 130, 100, 50 m-am intors obosit si cu treaba facuta la Bucuresti la ora 10:00.
La 10:40 am scanat confirmarea si am trimis-o unui client fericit.
Atat.


Biserica ver. 2.0
     media: 0.00 din 0 voturi

03.04.10
20:37
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Am cugetat in http://www.ablog.ro/rauwoitorul/2010-03-26/nu-mai-pot-de-bine.html, cum ca, aceste mijloace virtuale de socializare seamana foarte mult cu niste biserici, ocultismul snob generat fiind unul demn de capelele din orase. Adica, vreau sa spun ca, marile mase astfel coordonate virtual dezvolta un potential numai bun pentru...

... Curch ver. 2 este stirea de pe CNN si alte canale. Adica, un site numit BISERICA, a fost deja actualizat si deja este suprasaturat de enoriasii cu mouse.
Facebook "s-a si gandit" ca, ar fi bine, daca socializatorii sai ar merge la biserica virtuala in grup precum oile docile. Cica asa, cei care nu apuca sa mearga spre poala popii, vor avea sansa de ultim moment, de a merge totusi la biserica. Traditionala, virtuala, n-are importanta. Importanta este actul si grabnica lui infaptuire. SI s-au gandit la church.net cum ca ar fi buna ideea pentru achizitionare sau implementare concept.
Nu stiu de unde pana unde a devenit si asta o chestiune de tip "it's a must". De ce credinta oamenilor nu mai poate exista cu adevarat decat daca se semneaza condica de prezenta la biserica, daca se bifeaza cu un X fie ce prezenta activa in jurul crucii prin sondajele bisericilor coordonate de Vatican?
Tot asa cum nu stiu cati din banii Vaticanului sunt in spatele acestor "inventii" de studenti eminenti cu cosuri urate pe fata.


La noi ca si la ei
     media: 0.00 din 0 voturi

03.04.10
20:18
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Iata imaginile:
Tontul din imagine nu prezinta un matinal de doi bani in care accentul se pune pe meteo sau clitorisul vag vizibil al unei țiitoare de platou. Nu, a prezentat stirile de mare audienta de dupa-amiaza la Antena 1. Nu-mi dau seama daca ce are pe el este cumva pijamaua sau tricoul de ștrand, dar asa a aparut domnia sa pe sticla la stiri despre morti pe sosele si pregatiri pentru Pasti...

Seara insa, a fost sublim, caci aceasta palida Vasilica Tastaman a știrilor (subliniez aici strict ținuta la un buletin de știri și nicidecum nu iau in deradere memoria celebrei artiste) se prezinta la stirile de cea mai mare audienta, ca si cum ar fi facut o pauza la bairamul de inviere sau intai s-a imbracat pentru sindrofie, a venit sa mestece si stirile televiziunii nationale Antena 1 (ei sustin ca sunt nationali), in halul in care o vedeti, apoi a plecat intr-unul din cluburile unde se sta in genunchi in fata baietilor cu masina rosie si emblema cu calut.

In replica la aceeasi ora era News Report pe CNN. Nu cred ca merita sa incercam comparatie iar daca dam drumul si la sonor, atunci s-a dus dracului spelunca TV a securistului Voiculescu.

Da uite-o si pe floricica invierii de la Pro TV. Dar ce tinuta, ce rosu de tauras prezentam in HD... Iar fluturasul "dân pept" face toate paralele. O danteluta daca-i mai punea si gata basmul cu fata mosului. Un rosu din asta numai la nuntile tiganilor mi-a mai fost dat sa vad, iar luciul te face sa te intrebi, dar daca s-ar duce la o nunta, ce mama naibii ar mai imbraca? Sau poate ca pleca dupa emisie la o nunta...

Prin imitatie doamna de la CNN si-a tras si ea un sacou rosu dar la garderoba americanilor nu se gasesc kitchuri si lucruri de prost gust asa, tam-nesam. Asa ca doamna in cauza a trebuit sa se consoleze cu o tinuta si prestanta 100% om de stiri, nereusind sa "tipe" "tipator" pe ecrane. Rusine domnule Ted Turner! Sa nu-ti permiti matale o brosa in forma de Godzilla?

Ah, CNN, ce indecent si anost este profesionalismul tau...


Fals si uz de fals in Divizia Nationala
     media: 0.00 din 0 voturi

03.04.10
19:56
ATENTIE, NE MUTAM CURAND PE UN ALT DOMENIU SI ALT FORMAT!

Ma tot holbez la rubricile sportive de la posturile noastre si am senzatia ca nu-mi convine ceva, atunci cand le tot fac reclama nespalatilor alora numiti Borcea, Copos sau Becali si care o mai fi. Stiu ce nu-mi convine. Expresia "am bagat bani la, Rapid, Steaua, Dinamo, Craiova..."
Este o grosolana minciuna, pentru ca ei au bagat bani nu ca investitori, ci ca niste spagari de talcioc care cumpara de 100 de lei marfa pe care o vor vinde mai apoi la specula cu 500 cu putina bafta...
De ce se deduce usor acest lucru? Simplu! Pentru ca investitia nu exista si nu a existat.
ABSOLUT NICI UN PATRON DIN FOTBALUL DIVIZIEI NATIONALE N-A BAGAT BANI IN VALOARE !!!
Nu au adus un Zidane, un Beckham, un Ronaldo sau macar un nume capabil sa traga orice echipa dupa el macar pana in niste sferturi de Cupa Romaniei. Si sa nu credeti cumva ca nu puteau aduce.
Nu!
Au adus numai prospaturi luate cu una suta lei care, in caz ca au confirmat au fost vanduti pe noua piata a sclavilor, de pe Terra, cea a sportivilor profesionisti.
Este evident de ce cluburile noastre, nu au nici un fel de performanta, pentru ca nici un Lacatus, Stoica, Piturca, Hagi, Raducioiu sau Belodedici n-a fost adus in ultimii 15 ani in campionatul nostru.
De fapt nici nu stiu ce mi-a venit sa ma gandesc la infectia asta, ridicata la rang de sport de Catalin Tolontan , Ovidiu Ioanitoaia si alti discipoli de-ai lui Adrian Sarbu, care au vazut mai mult interes pentru mizeria din chilotii pseudo-fotbalistilor romani de ultim deceniu decat in noroiul de pe gazon ramas pe ghetele cu crampoane.


Termeni si Conditii de Utilizare